مدیرکل آموزش فنی و حرفهای وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال بررسی طرح آموزش پنج ساله فنی و حرفهای هستیم اظهار کرد: با کمک موسسه فنی و حرفهای و وزارت علوم این طرح انجام خواهد شد و دانش آموز پس از طی دوره پنج ساله، مدرک کاردانی (پیوسته) دریافت میکند و پس از فارغالتحصیلی به عنوان یک تکنسین ماهر به کار گرفته میشود.
محسن حسینیمقدم در گفتوگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه 263 میلیارد تومان هزینه تجهیز هنرستانهاست گفت: اگر این اعتبار به طور کامل تخصیص یابد، باز هم نخواهیم توانست بسیاری از ابزار و تجهیزات هنرستانها را بروز کنیم.
وی افزود: نیاز هست که از ظرفیتهای بیرونی کمک بگیریم. اکنون خیرین مدرسه ساز را داریم و در حال پیگیری طرحی هستیم که خیرین را به سمت کمک برای تجهیز هنرستانها سوق دهیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ما هنرستانهای فعالی داریم که از لحاظ تجهیزات فقیر هستند، گفت: شاید خیرینی باشند که مبالغ کلان چند میلیاردی برای ساخت مدرسه در اختیار نداشته باشند، ولی میتوانند چند میلیون تومان صرف کنند و وسیلهای را برای مدارس فنی حرفهای خریداری کنند که اگر این کار اجرایی شود گام بزرگی خواهد بود.
حسینیمقدم در پاسخ به این